The Wedding Planner
Hófehér Álom Kft.

ESKÜVŐSZERVEZÉSI TANÁCSADÁS 

Ti akarjátok szervezni az esküvőtöket? Vagy éppen nem tudjátok, hol kezdjétek? Hasznosítsátok szakértői tanácsainkat és valósítsátok meg, amit erre a napra elterveztetek!

A tanácsadás célja, hogy segítséget kapjatok az esküvőtök megszervezéséhez. Tökéletesnek képzeli minden pár ezt a napot – szép, önfeledt, gördülékeny, ami csak Rólatok szól, arról, hogy megosztjátok örömötöket szeretteitekkel. A Hófehér Álom csapata segít, hogy ez az álom valósággá váljon és egy életre szóló emlékkel legyetek gazdagabbak.

Első nekifutásra egyszerűnek tűnhet a szervezés, azonban menet közben számtalan kérdés merül fel, így elég hamar túlnőhet Rajtatok, és életetek legszebb napjára már elveszi a lelkesedést a készülődés.

A személyes tanácsadás alkalmával tájékozódhattok mindazon dolgokról, amit ...

  • ... tudni érdemes egy esküvőről és annak zökkenőmentes lebonyolításáról,
  • ... átbeszéljük a polgári, valamint egyházi szertartásokat,
  • ... azokat az előnyöket/hátrányokat/kritériumokat, melyek alapján egyszerűbben választhattok szolgáltatókat, helyszínt, zenekart, fotóst,               videóst, vőfélyt, ceremóniamestert, dekorost stb. ,
  • ... megismerhetitek az esküvői trendeket, szokásokat és hagyományokat, az esküvői etikettet és még számtalan érdekes információt                         megtudhattok, amellett, hogy minden felmerülő kérdésetekre széles körű választ adunk.


A felsoroltakon túl természetesen esküvői szolgáltatókat is tudunk Nektek ajánlani, akik bemutatkozó anyagait meg is mutatjuk, illetve árajánlatot is kérhettek ezekre a szolgáltatásokra.