The Wedding Planner
Hófehér Álom Kft.

HELYSZÍN 

 A legelső és legfontosabb lépés az esküvőszervezés során a megfelelő helyszín kiválasztása. Személyes találkozónk alkalmával megosztjátok velünk elképzeléseiteket, átbeszéljük, hogy milyen elvárásaitok vannak a helyszínnel kapcsolatban, mely alapján több helyszínt ajánlunk Nektek a tervezett időpont és a létszám ismeretében.

Az elképzeléseiteknek semmi sem szabhat határt, bárhol megszervezzük álmaitok lagziját.

Választhattok éttermet, kastélyt, hajót, csárdát, hotelt, vagy szabadtéri helyszínt, abban az esetben, ha a helyszín nem rendelkezik saját konyhával cateringes csapatunk települ ki igény szerint bármilyen helyszínre. Ajánlatunk minden esetben tartalmazza a helyszín fotóit, illetve a menüsorokat árakkal együtt.


DEKORÁCIÓ

Egy jól megválasztott esküvői dekoráció megteremti az esküvő stílusát, hangulatát. A helyszíneket díszíthetjük virággal, textíliával, léggömb kompozíciókkal és megannyi más ötletes megoldással. Az ajánlat előtt mindig Veletek és a dekoratőrrel közösen beszéljük át a dekorációt, bejárjuk a helyszíneket, ötletekkel és tanácsokkal látunk el benneteket.


VŐFÉLY, CEREMÓNIAMESTER 

A vőfély, ceremóniamester feladata a vendégek szórakoztatása, ezen túl pedig segíti a vendégek mozgását, egyszóval az Ő irányításával zajlanak az események. Az esküvőszervezés során a Ti stílusotoknak leginkább megfelelő vőfélyt vagy ceremóniamestert ajánlunk.

A vőfélyt hagyományos mulatós esküvőkre ajánljuk, népies viseletben jelenik meg a lagziban, rigmusokban beszél, Ő tálalja fel a vacsorát az ifjú párnak, az este folyamán a zenekar szüneteiben pikáns játékokkal szórakoztatja a násznépet.

A ceremóniamester a modernebb, illetve elegánsabb esküvők vezetője, öltönyben jelenik meg, nem népies, hanem modern stílusban vezeti le az esküvőt. A vőfélyhez hasonlóan szintén vidám játékokat játszat a párral, illetve a násznéppel.


SZERTARTÁS 

Az anyakönyvi hivatalba személyesen kell bejelentkeznetek, azonban tőlünk minden információt megtudhattok a bejelentkezéshez szükséges papírokról, az ügyfélfogadás rendjéről, a házasságkötő termek befogadóképességéről.

Egyre elterjedtebb, hogy a párok külső helyszínen szeretnék megtartani az esküvői szertartást, hiszen nem mindegy hol is mondjátok ki azt a boldogító igent. Miért ne tehetnétek ezt egy kastélyban, egy hajón vagy a szabadban... ennek megvalósítása a hivatalok jogkörébe tartozik, ezzel kapcsolatban is kellő tájékoztatást adunk nektek. Amennyiben az általatok választott helyszínre nem jön ki az anyakönyvvezető, szintén tudunk segítséget nyújtani szertartásvezető személyében.


 FOTÓ, VIDEÓ

Egy jó fotós meglátja a bensőséges, meghitt és örömteli pillanatokat, képeivel vissza tudja adni a nap legemlékezetesebb, legmeghittebb pillanatait.

A Ti elképzeléseiteknek leginkább megfelelő esküvői film keretében örökítik meg az eseményeket. Igény szerint egész nap rendelkezésetekre állnak és rögzítenek minden fontos pillanatot. Készülődés, lánykikérés, szertartások, szabadtéri- műtermi fotózás, vendégek fotózása, vacsora, torta, tánc, buli stb.


ZENEKAR, DJ

Az este hangulatát nagymértékben meghatározza a zene, így ennek kiválasztására is érdemes nagy hangúlyt fektetni. A paletta igen széles, választhattok 1 vagy akár 8 fős zenekart is, zenészt, akár DJ-t is. A választás a Tiétek, azonban nem árt figyelembe venni a násznép életkorát és összetételét is.


TÁNCOKTATÁS 

Az illem úgy diktálja, hogy a nyitótáncot az ifjú pár kezdi és addig bizony senki nem táncolhat. Ezt követheti egy angolkeringő és a menyasszonytánc. Ilyenkor minden szempár Titeket figyel, nem árt tehát egy gyorstalpaló tánctanfolyam. Néhány tánclépés és egy kisebb koreográfia elsajátítása után garantáltan Ti lesztek a táncparkett ördögei :)


FODRÁSZ, SMINK 

Miután a tökéletes esküvői ruhát kiválasztottad, a fodrász és a sminkes hetekkel az esküvő előtt próbafrizurát, illetve sminket készít a számodra, hiszen ennek nemcsak a ruhával, hanem a menyasszonnyal is harmonizálnia kell. Egy profi csapat áll a rendelkezésedre, a frizurának és a sminknek tökéletesnek kell lennie, hiszen ki kell bírnia a fotózást, a gratulációkat és az egész esti mulatást. Igény esetén, az esküvő napján az otthonodban keresnek fel, hogy minél kényelmesebben, de mégis profi kezek által válj gyönyörűvé a nagy napon. 


MEGHÍVÓ 

Egy meghívó egyaránt sok mindent elárul az esküvőtökről és Rólatok is. Tükrözi az egyéniségeteket, a stílusotokat.

Egy elegáns meghívó egy elegáns exkluzív esküvőre, míg egy humoros meghívó egy modern, lazább esküvőre invitál. Érdemes a meghívóhoz hasonló stílusú és színű menü-és ültetőkártyát készíttetni.


TORTA 

Az est legszebb és legmeghatóbb pillanata, amikor kéz a kézben vágjátok fel az esküvői tortátokat. Fotók alapján szebbnél szebb torták közül válogathattok. Nektek egyszerűen csak a stílust kell kiválasztani. Azt kell eldöntenetek, hogy hány szeletes tortát szeretnétek, illetve hogy a különböző szinteknek milyen legyen az ízvilága. Az esküvő helyszínére a tortát hűtőkocsiban szállítják.


JÁRMŰVEK 

Ha még emlékezetesebbé szeretnétek tenni ezt a napot, engedjétek szabadjára a fantáziátokat. Választhattok hagyományos esküvői autót, vagy ha szeretnétek stílusosan érkezni akkor egy old timer-rel, luxuslimuzin-nal, de akár egy hintóval is érkezhettek az esküvőtökre. Ha a násznépet is utaztatnotok kell, akkor ez is ötletesen megoldható egy busszal, de ma már akár egy trolit, vagy egy villamost is kibérelhetünk. Ezeket feldíszítve igencsak különlegessé tehetjük a násznép utazását is.


KÜLÖNLEGESSÉGEK 

Csoki-szökőkút

Pezsgő-szökőkút

Galambröptetés

Pillangóreptetés

Jégszobor

Tűzijáték

Candy-bar

Tortakülönlegességek

PopCorn / Fagyikocsi

Babysitter

Leány-legénybúcsú

Esküvői drón felvétel

Jármű

Kívánságlámpás (vízen)

Lufi-posta

Palacsinta karikatúra 

Vadhibiszkuszos koccintás

Külső helyszíni szertartásvezetés

Csokortartósítás / Örökcsokrok

Nászút

​Selfie-gép / Fotósarok

Sztárvendég

Vendégkönyv