The Wedding Planner
Hófehér Álom Kft.

AJÁNLATKÉRÉS

Annak érdekében, hogy Nektek és az igényeiteknek megfelelően tudjuk összeállítani az ajánlatot, az "Ajánlatkérés" gombra kattintva megjelenő űrlap kitöltése szükséges, vagy a "Kapcsolat" menüpontban feltüntetett elérhetőségek egyikén való kapcsolatfelvétel. 

Az ajánlatkérés után fel fogjuk venni Veletek a kapcsolatot, hogy egy díjmentes személyes találkózó alkalmával fel tudjátok vázolni milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak.

TELJES ESKÜVŐSZERVEZÉS

Célunk, hogy olyan szolgáltatókat biztosítsunk, akik a Ti stílusotokat, Ti elképzeléseiteket leginkább megvalósítják.

A teljes körű szervezés a döntésetek pillanatától a nagy nap lebonyolításáig tart, így magába foglalja az egyeztetéseket, szerződéskötéseket, folyamatos kommunikációt, a forgatókönyv készítését, a nagy napi koordinációt stb. Melynek fix díja van, ami az elhangzott igények/feladatok/elképzelések/ alapján kerül kialakításra (kb. bruttó 200.000,- Ft - 300.000,- Ft- tól).

NAGY NAP LEBONYOLÍTÁSA - HELYSZÍNI JELENLÉT 

Teljes körű esküvőszervezés esetén tartalmazza az ár. Az esküvőtök napján reggeltől egészen hajnalig a helyszínen vagyunk, irányítjuk a szolgáltatókat, ügyelünk arra, hogy minden a helyén legyen. Szolgáltatásunk ezen csomagjában lehetőségetek van arra, hogy csak a nagy nap lebonyolításában kérjétek segítségünket.            

Díja: bruttó 10.000,-Ft/fő/óra

TANÁCSADÁS

Forduljatok hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha az esküvőt  magatok szeretnétek megszervezni és csak részfeladatok elvégzésére, vagy tanácsadásra, van szükségetek.

Díja: bruttó 10.000,-Ft/óra