The Wedding Planner
Hófehér Álom Kft.

ESKÜVŐSZERVEZÉS VILÁGA

Képzelj el egy izgalmas, kihívásokat rejtő állást, amely lehetővé teszi, hogy kihasználd a kreativitásod, és megvalósíts olyan esküvőket, amilyeneket az ifjú párok elképzeltek a legboldogabb napjukra.

Szereted az esküvőket, a szenvedélyt, a csillogást, az izgalmat, a romantikát?

Akkor üdvözlünk az esküvők szerves világában! :)

KÉPZÉSÜNKRŐL

Gyakorlati és rendkívül hatékony képzés.

Az esküvőszervező tanfolyamunk a legpraktikusabb, leghatékonyabb és legmélyrehatóbb kurzus az esküvőszervezés területén, ahol átadjuk, megosztjuk a jelentkezőkkel azt a tudástárat – saját tapasztalatainkkal, szakmai tanácsainkkal, bennfentes tippekkel színezve – és eszközrendszert, mely lehetővé teszi, hogy globálisan, de egyben részletekbe menően is átlássák az esküvőket, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan képesek legyenek megszervezni és lebonyolítani a párok legjelentősebb eseményét.

Tanfolyamunk gondosan felépített, folyamatosan frissülő tananyaggal indul, hogy mindig a legújabb esküvői trendeket tanítsuk hallgatóinknak.

Oktatóink tapasztalt esküvőszervezők, valamint az esküvői szakma jeles képviselői: étteremvezető, anyakönyvvezető, fotós, videós, zenész, dj, vőfély, dekoratőr, akik esküvőszervező tanfolyamunk keretein belül nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne csak bármely könyvben elolvasható információkat osszanak meg a hallgatókkal. Az órák laza, barátságos légkörben zajlanak, ami lehetővé teszi azt is, hogy oktatóink akár az órán, szünetben, sőt akár az esküvőszervező tanfolyam után is felkereshetőek és segítőkészek.​​​


Esküvőszervező Tanfolyam

Hófehér Álom Kft

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00740-2011