The Wedding Planner
Hófehér Álom Kft.

AJÁNLATKÉRÉS

Annak érdekében, hogy Nektek és az igényeiteknek megfelelően tudjuk összeállítani az ajánlatot, az "Ajánlatkérés" gombra kattintva megjelenő űrlap kitöltése szükséges, vagy a "Kapcsolat" menüpontban feltüntetett elérhetőségek egyikén való kapcsolatfelvétel. 

Az ajánlatkérés után fel fogjuk venni Veletek a kapcsolatot, hogy fel tudjátok vázolni milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak. Ezután elkészítjük Számotokra az ajánlatot, melyet egy (maximum kettő) héten belül átadunk Nektek.

Az ajánlat elkészítése díjtalan, mert Mi hiszünk abban, hogy ajánlatunk elnyeri a tetszéseteket! Természetesen az ajánlatunk minden eleme rugalmasan módosítható.

TELJES ESKÜVŐSZERVEZÉS

Cégünk általában teljes körű szervezés esetén jutalékkal dolgozik, így nem kerül a munkánk plusz költségbe.

Azonban, elsődleges célunk, hogy olyan szolgáltatókat biztosítsunk, akik a Ti stílusotokat, Ti elképzeléseiteket leginkább megvalósítják, ezért nem csak saját szolgáltatóinkat ajánljuk.

Ilyenkor egy alapfix ár kerül kialakításra megegyezés szerint (bruttó 200.000,- Ft - 300.000,- Ft között) 

NAGY NAP LEBONYOLÍTÁSA - HELYSZÍNI JELENLÉT 

Teljes körű esküvőszervezés esetén tartalmazza az ár. Az esküvőtök napján reggeltől egészen hajnalig a helyszínen vagyunk, irányítjuk a szolgáltatókat, ügyelünk arra, hogy minden a helyén legyen. Szolgáltatásunk ezen csomagjában lehetőségetek van arra, hogy csak a nagy nap lebonyolításában kérjétek segítségünket.            

Díja: bruttó 10.000,-Ft/fő/óra

TANÁCSADÁS

Forduljatok hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha az esküvőt  magatok szeretnétek megszervezni és csak részfeladatok elvégzésére, vagy tanácsadásra, van szükségetek.

Díja: bruttó 10.000,-Ft/óra